|
Stap 2
De biscuit wordt standaard gevuld met twee lagen, een laag vulling en een laag naturel botercreme.
Eventueel is aan de botercreme een smaak toe te voegen. Daarbij kun je denken aan vanille, ananas, speculaas, walnoot enz.
Wil je dat, overleg dan even met mij, want vaak is de smaak van de vulling overheersend, waardoor de aan de botercreme toegevoegde smaak niet tot zijn recht komt.
Standaard wordt een taart gevuld met 2 lagen, maar op aanvraag (tegen meerprijs) is ook 3 lagen mogelijk.
De mogelijkheden voor de vulling zijn enorm, hieronder een (beperkt) aantal voorbeelden:
Crème:
- Champagne
- Hazelnoot
- Mokka
- Speculaas
- Vanille
- Cappuccino
- Caramel
- Walnoot
|
Confituur:
- Aardbei
- Bosbessen
- Abrikoos
- Zwarte bessen
- Bosvruchten
- Ananas
- Sinasappel
|
Bavarois:
- Aardbei
- Citroen
- Tiramisu
- Framboos
- Bosvruchten
|
Overig:
- Bonbonbloc
- Banketbakkers- room
- Chocolademousse
|
En er is nog veel meer mogelijk! Uiteraard hoor ik ook graag jouw eigen ideeën c.q. wensen.
|
|
|